Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vesti

Force Indija želi da pomrsi račune vodećim timovima

Esteban Ocon izjavio je da njegov tim ima velike planove za narednu godinu.

Mladi Mercedesov vozač koji se ove sezone priključio Force Indiji kazao je da njegov novi tim cilja da u 2017. parira vodećima u šampionatu. I pored ograničenog budžeta, tim iz Silverstona je prošle sezone ostavrio četvrto mesto što im uliva veliko samopozidanje za ovu godinu.

“Cilj Force Indije je da u 2017. parira vodećim timovima. To znači da ćemo mi morati da se ponašamo tako jer sa novim pravilima to može značiti da se poredak na gridu može izmeniti.” izjavio je Ocon.

Francuz je dodao da on od tima neće dobiti grejs period, već će od početka morati da ispunjava sve zadatke.

“I pored toga što ćemo idalje imati sistem tokena za razvoj motora, razlike između timova će biti manje. To je jedan od razloga zbog čega se od mene očekuje da budem odmah brz. Deo prošle godine sam proveo u Manoru, ali taj deo sezone bio je za učenje. Moj cilj je da od odmah zabeležim poene i da budem među prvih pet vozača. U prvih devet trka koje sam proveo sam Manorom naučio sam određene staze, ali sada moram da se priviknem i na Melburn, Šangaj, Monako ili Baku na kojima nisam vozio. Takođe, imamo i novog timskog kolegu koji je veoma dobar vozač.” dodao je on.

(Diskusija)

Leave a Reply