Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vesti

Force Indija zabeležila najbolji rezultat u svojoj istoriji

Tim sa bazom u Silverstonu uspeo je da obezbedi četvrto mesto u šampionatu konstruktora.

Nico Hulkenberg i Sergio Perez uspeli su da na trci u Abu Dabiju zabeleže poene, što im je i pored odustajanja Valtterija Bottasa obezbedilo i četvrto mesto u šampionatu konstruktora.

“Za mene ovo je bila jednostavna i usamljena trka, jer sam najviše vremena proveo u duelom sa mojim timskim kolegom, jer su prvih šest bolida bili van našeg domašaja. Situacija u prvoj krvini bila je veoma čudna, jer je na mene naleteo Max Verstappen, koji je oštetio moj pod bolida i tako moj dan učinio težim. Na svu sreću uspeli smo da stvari privedemo kraju. Ovo je lep način sa kojim završim saradnju sa Force Indijom. Moram da čestitam timu jer su ove sezone odradili fantastičan posao. Svi oni ostaće mi u najboljem sećanju.” kazao je Nico Hulkenberg.

“Zadovoljan sam mojom trkom. Završio sam sve na onom mestu sa kojim sam i startovao, ali na kraju trpeo sam pritisak od Felipe Masse. Pokušavao sam da forsiram i da se približim Nicu ali nisam u tome uspeo. Tim je ove godine napravio odličan rezultat.” dodao je Sergio Perez.

(Diskusija)

Leave a Reply