Ferrari sprema test za Sainza i Leclerca u Fioranu

Ferrari Media Centre

Oba vozača italijanskog tima naredne nedelje vratiće se na stazu.

Kako je u Formuli 1 ograničeno tetsiranje bolida, poznato je da timovi mogu da odrade testiranje na stazi ali sa specifikacijom automobila koja je starija od dve godine. Ove sezone restrikcije na stazi su još veće, jer će timovi imati samo tri test dana na raspolaganju u Bahreinu kao i nekoliko prilika da sa novim bolidima odrade filmski dan.

I Ferrari je malo u nezavidnoj situaciji, pre svega zbog novog vozača Carlosa Sainza koji tek treba da se upozna sa procedurama rada. Ipak, italijanski tim ima svoju test stazu u Fioranu, na kojoj će oba vozača da urade početno razgibavanje za novu sezonu.

Kako prenosi poratal Racefans.net Sainz i Leclerc bi trebalo da naredne nedelje da baš u Fioranu odrade test sa bolidom iz 2018. godine. Očekuje se da svaki vozač dobije po jedan celodnevni dan da radi sa timom na stazi.

Od sada možete nas pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog kao i da svoj komentar o ovoj temi sada možete ostaviti na dnu ove stranice.

You must be logged in to post a comment Login

Ostavite komentar