Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vesti

Ferrari potvrdio da nije poslao ponudu za Hamiltona

Frederic Vasseur. Ferrari, VN Majamija 2023. / Ferrari Media Centre

U prethodnih par dana dosta se pričalo o tome da je tim iz Maranela zainteresovan za sedmostrukog šampiona.

Lewis Hamilton je odmah po dolasku u Monako morao da demantuje navode da je bio u pregovorima sa Ferrarijem i dodao da on i nemački tim trenutno rade na finaliziranju novog ugovora. Sa druge strane ista potvrda došla je i od šefa italijanske ekipe.

“Vi perfektno znate da u ovom delu sezone, svake nedelje imate različitu priču.” kazao je šef Ferrarija Frederic Vasseur za Sky Sports a prenosi GPblog. “Mi nismo poslali ponudu Lewisu Hamiltonu, mi to nećemo uraditi.”

Lewis Hamilton, Mercedes, VN Majamija 2023. / Merecdes AMG F1 Media Centre/Steve Etherington

Izgleda da voditelji ove televizije nisu bili zadovoljni ovim odgovorom, pa su upitali prvog čoveka italijanskog tima da li je bilo ikakvih kontakta sa Lewisom Hamiltonom?

“Mislim, svaki tim na gridu bi voleo da ima Hamiltona u svojim redovima, bilo bi veliko sra** kada ne bih rekao tako nešto.” dodao je ovaj Francuz. “U poslednjih 20 godina ja sam razgovarao skoro svakog vikenda sa Hamiltonom, pa tako ne moram da stanem sa ovim razgovorima samo zbog toga jer me vi jurite.”

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Leave a Reply