Please assign a menu to the primary menu location under menu

Tračevi i spekulacije

Ferrari donosi novi pod za VN Japana?

Carlos Sainz, Ferrari, VN Singapura 2023 / Scuderia Ferrari Press Office

Italijanski tim prikazao je dobre performanse na poslednje dve trke.

Tim iz Maranela uspeo je da na VN Italije dođe do pol pozicije ali ovu prednost nije uspeo da materijalizuje i na samoj trci. Ipak, u Singapuru stvari su bile malo napetije do samog kraja, ali je Carlos Sainz prvi prošao kroz cilj i tako postao prvi vozač koji je pobedio u ovoj godini a da ne dolazi iz tabora Red Bulla.

Charles Leclerc, Ferrari, VN Singapura 2023. / Scuderia Ferrari Press Office

Kako navodi italijanski portal Formu1a.uno, Ferrari se sprema da na VN Japana donese i nov pod, koji je prema njihovim informacijama testira u vazdušnom tunelu između trka u Italiji i Singapuru. Novi pod bi postao svakako jedno od važnijih unapređenja na SF-23, jer je poznato da je pod jedno od najznačanijih delova koji na novoj specifikaciji bolida mogu da donesu i najviše performansi. Možda će ovo biti i poslednje unapređene od strane Ferrarija koji bi trebalo da sav svoj fokus prebaci na bolid za narednu sezonu.

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Leave a Reply