Please assign a menu to the primary menu location under menu

Tračevi i spekulacije

Red Bull traži novo ime za AlphaTauri, više opcija je u igri?

Logo, AlphaTauri, VN Singapura 2023. / Rudy Carezzevoli/Getty Images/Red Bull Content Pool

Jasno je da će tim iz Faence dobiti novi naziv.

Red Bull koji je takođe i vlasnik AlphaTurija još tokom ove godine rešio je da promeni ime svog manjeg tima. Naime, tim iz Faence je od svog osnivanja pa do sve do 2020. sezone nosi ime Toro Rosso a od tada poneo je naziv AlphaTauri, odnosno kompanije koja je takođe pod pokroviteljstvom Red Bulla i koja se bavi modom i proizvodnjom odeće. Inače, ovaj modni brend nije bio zastupljen u svim zemljama sveta, pogotvu u onima koja je posećivala Formule 1 zbog čega ovakva reklama imala je malo uticaja.

Liam Lawson, AlphaTauri, VN Singapura 2023. / Clive Mason/Getty Images/Red Bull Content Pool

Sada, slabije performanse tima naterali su vlasnike da razmišljaju o promeni naziva a najglasnije među njima bio je takođe veliki modni bredn Hugo Boss. Poznati britanski novinar Joe Saward navodi da to neće biti slučaj mada se u javsnoti pojavila i informacija da se u ovu trku uključio i Adidas.

Prema njegovim rečima Red Bull želi da se njegov drugi tim zove nekim imenom koji je bliže njihovom brendu. Poznato je da je kompanije Red Bull kupila firmu Brandenburger Urstromquelle koja se bavi proizvodnjom, pakovanjem i distribucijom vode.

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Leave a Reply