Vesti

Ferrari brani Masia: On ima najteži posao na ovoj planeti

Ferrari Media Centre

Šef italijanskog tima stao je u odbranu direktora trka.

Mattia Binotto stao je u odbranu Michaela Masia koji se našao na meti Mercedesa zbog kontraverznog završetka sezone u Abu Dabiju a od ponedeljka započeo je i proces ispitivanja svih odluka koje su tada donešene. Prema nekim navodima izgleda da se drma stolica direktora svih trka a navodno je Lewis Hamilton zatražio da se izvuču svi zaključci i urade određene promene kako se ova situacija ne bi ponavljala, uprotivnom Britanac ne želi da započne novu sezonu.

Sa druge strane Binotto se slaže da se Masi nalazi u najtežoj poziciji.

“Ja mislim da sve odluke koje donese direktor trka uvek ima jedna strana koja je zadovoljna a druga ne.” kazao je šef Ferrarija za određene medije uključujući i portal RacingNews365.com. “Mislim da on ima najteži posao na planeti u ovom momentu. Najvažnije je da sada imamo lekciju koju moramo da naučimo. Potrebno je da se održi diskusija, da se prepoznaju sve sporne situacije, indetifikuju problemi i predlože rešenja kako se one ne bi ponavljale u budćnosti. Što se tiče Ferrarija, mi bi smo bili srećni da šefovi timova, FIA i F1 sednu zajedno i pričamo o tome šta može da se uradi na drugačiji način.”

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

1 Komentar

Ostavi komentar