Tračevi i spekulacije

Daily Mail: Mercedes i FIA zakazali su prvi sastanak za petak

Mercedes AMG F1/LAT Images

Izgleda da će jedina tačka dnevnog reda biti finalna trka u sezoni.

Svi znamo kako se i na koji način okončala VN Abu Dabija, kada je sve išlo ka tome da će Lewis Hamilton doći do svoje osme titule ali je udes Nicholasa Latifija promenio sve, pa se tako Maxu Verstappenu otvorila šansa da napadne vozača Mercedesa što je on na kraju nije isputio i tako došao do svog prvog šampionata u konkurenciji vozača. Od tada Britanac se nije oglašavao na društvenim mrežama a sada se sve više spominje i pitanje je da li će on učestvovati u novoj sezoni.

FIA je zbog toga pokrenula istragu oko ispitivanja odluka sa finiša na VN Abu Dabija ali se rezultat očekuje početkom febuara samo na 3 nedelje pre zakazanog prvog testa na Katalunji. Zbog toga će u petak se za istim stolom naći Toto Wolff i novi prvi čovek FIA-e Mohammed Ben Sulayem a ovu imformaciju preneo je britanski Daily Mail.

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Ostavi komentar