Tračevi i špekulacije

Daily Mail: Russell bi mogao da zameni Bottasa pre kraja sezone

Britanski list prenosi informacije o navodnom otpuštanju Bottasa i dovođenju Russella u Mercedes.

Ni su ove informacije dobili od neimenovanog inženjera iz Mercedesa, koji je rekao da tim polako gubi poverenje u Bottasa.

“Postoje određene nesuglasice oko Valtterija u fabrici. On prosto nije spreman za izazov i to je postalo dodatno svima jasno nakon Bahreina prošle godine”, rekao je neimenovani izvor.

Činjenica da su Bottasovi rezultati razočaravajući nije ništa novo. Tokom perioda u kome je vozio zajedno sa Hmiltonom, pobedio je na devet trka, dok je Britanac slavio na 44. Kada je Russel zamenio Hamiltona prošle godine u Bahreinu, Bottas je ponovo bio u drugom planu pošto je Britanac bio znatno ubedljiviji.

Mercedes bi Bottasa pre svega mogao da skloni zbog žestoke borbe sa Red Bullom u šampionatu konstruktora. Nemačkom timu neće biti lako ove godine u obe konkurencije, a jak vozač pored Hamiltona je sada preko potreban.

Od sada možete nas pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog kao i da svoj komentar o ovoj temi sada možete ostaviti na dnu ove stranice.

Ostavite komentar