Coulthard: Vettel bi mogao da dobije otkaz sredinom sezone

Bivši vozač Formule 1 sugeriše da je Aston Martin imao prikriven motiv kada je doveo Vettela.

Naredne trke bi trebalo da daju bolju indikaciju oko toga kako se Vettel snalazi u novom timu, ali bivši vozač Formule 1 David Coulthard je upozorio da bi Nemac  mogao da dobije otkaz sredinom sezone, ako Stroll bude imao bolje rezultate.

On takođe sugeriše da je Aston Martin doveo Vettela kako bi se stvorila slika o tome da je Stroll dobar vozač, nakon što ga je prošle godine Perez u većini slučajeva pobeđivao na stazi.

“Ja stvarno ne vidim kako on namerava da povrati svoju formu. Mislim da je Vettel od velike koristi u pogledu iskustva. On ima siguran par rugu koji će dovesti bolid od cilja, ali u nekom trenutku karijere svakako izgubite malo brzine. Pitam se da li je ovo samo deo izgradnje brenda, ne samo za Aston Martin, već i za Lance Strolla. Ako može da pobedi četvorostrukog šampiona, to bi bila potvrda toga da je i on sam potencijalni šampion. Ako uradi Sebastianu ono što mu je Leclerc radio u Ferrariju, ne vidim kako će dočekati kraj sezone u ovom bolidu”, zaključio je Coulthard.

Od sada možete nas pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog kao i da svoj komentar o ovoj temi sada možete ostaviti na dnu ove stranice.

You must be logged in to post a comment Login

Ostavite komentar