Tračevi i spekulacije

Blick: Porsche i Red Bull objavljuju saradnju u Austriji

Dan Mullan/Getty Images/redbullcontentpool.com

Prvi čovek Volkswagena je još pre nekoliko meseci objavio da će oni ući u Formulu 1.

Audi i Porsche trebalo bi da se i zvanično pojave na gridu od 2026. godine kada na stazi stupe novi propisi vezanih za agregate. Do tada izgleda se puno radi iza kulisa, pa tako još uvek nije poznato sa kojim timovima će ova dva brenda sarađivati. Ono što znamo je da su Red Bull i Porsche zapoeli pregovore ali da novih informacija nije bilo.

Sada, kako prenosi Blick ove dve strane izgleda da su dogovorile saradnju koja bi trebalo da bude ozvaničena već na VN Austrije. Sa druge strame Audi vodi razgovore sa Williamsom, Aston Martinom I Sauberom ali ishod ovih rezgovora još uvek nije poznat. Prema rečima Frederica Vasseura, šefa Alfa Romea najviše šanse ovde ima Williams koji ima dobre veze sa Volkswagenom jer je njihov prvi čovek Jost Capito upravo došo iz redova velikog nemačkog giganta.

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Ostavi komentar