Trke i testiranja

Aston Martin: Lepo je videti oba bolida u poenima

Ovo je bio uspešan vikend za britanski tim.

“Bolid se dobro pokazao tokom dana, veoma sam srećan našim performansama. Napredovao sam nekoliko mesta u prvom krugu  i sve je bilo dobro tokom prvog stinta. Pretekao sam Tsunodu na medijum gumama uspeo sam da sustignem vozače ispred i da posle servisa obiđem Sainza, posle čega sam prešao na tvrde gume. Sve u svemu smo se dobro pokazali danas, zabeležio sam osam poena i to je posle ovakvog trostrukog vikenda lepa nagrada.” kazao je Lance Stroll.

“Start trke me je puno koštao. Bio sam na kraju pa mogu da kažem da smo napravili odličan oporavak posle 17. pozicije. Na startu sam bio u sendviču u prvoj krivini, zbog čega sam morao da prošrim putanju. Frustriran sam jer je auto bio brz posebno kada sam bio sam na stazi. Imali smo jak tempo, dobar oporavak ali to boli jer smo mogli da zabeležimo još poena.” dodao je Sebastian Vettel.

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Ostavi komentar