Tračevi i spekulacije

Alpine ima problema sa svojim novim motorom?

Alpine F1 Media Centre

Franucki proizvođač spremio je potpuno novi motor za 2022.

Renault Sport naporno radi a posebno u poslednje dve godine kako bi napravio potreban korak napred i sustigao vodeće proizvođače na polju agregata. Sada, odlazeći savetnik Alain Prost koji je bio vrlo nezadovoljan pošto nije došlo do došlo do produženja ugovora, kazao je za francuski L’Equipe da novi Renaultov motor pati od problema sa pouzdanošću.

“Agregati imaju određenih problema sa pouzdanošću.” kazao je on za franuski list i dodao da tokom simulacije motora u posebnim uslovima ovaj tim uočio je poteškoće kao i da njihova pogonska jedinica ne funkcioniše na potrebnom nivou.

Ako je ova informacija tačna, ovo se ne dešava prvi put da francuski proizvođač ima problema sa svojim agregatima, pa je zbog toga raskinuto partnerstvo između njih i Red Bulla. Sada to ne može da bude slučaj jer Renault samo snabdeva svoj fabrički tim Alpine.

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Ostavi komentar