Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vesti

Alpine: 14 vozača nas je zvalo za upražnjeno mesto u timu

twitter.com/AlpineF1Team

I pored toga što je letnja pauza Otmar Szafnauer ima pune ruke posla.

Odmah posle VN Mađarske Fernando Alonso objavio je da će na kraju sezone napustiti Alpin i preći u Aston Martin, pa je zato ovaj tim imao nameruda promoviše Oscara Piastrija. Ipak, Australijanac nije želeo ovu saradnju zbog čega se vodi spor a krajnji epilog još čekamo. Zbog toga šef tima je u razgovoru za elconfidencial.com kazao da je oni prvo želeju da razumeju svu pravnu situaciju u vezi sa Oscarom Piastrijem, pre nego što se odluče za neku drugu opciju.

“Imali smo kontakte sa Piastrijem i sada razumemo gde će nas ovaj pravac pravno odvesti. Mi mislimo i zbog toga smo objavili saopštenje da imamo važeći ugovor. Mi ćemo da uradimo analizu situacije da vidimo kuda nas ovo vodi. Ako Piastri ne bude u našem bolidu a mislim da hoće, ja sam imao 14 poziva od strane raznih vozača koji su zainteresovani za slobodno mesto u Alpinu. Ova brojka me ne iznenađuje, od tih 14 samo 4 biće na našoj završnoj listi a jedan od njih je svakako Piastri.” izjavio je šef Alpina.

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

3 Comments

  • Ha, ha, ha mnogo jak tim pa svi zure da sto pre predzu u trecorazredni tim koga je Alonso maestralnim voznjama vukao napred , kao lokomotiva I svaki put vadio od tog krsa od bolida vise nego realno sto je moglo da se izvuce

  • Od tih poziva Alonso zvao dva puta da potvrdi da ih napušta,Rikardo zvao devet puta da kaže da bi prešao kod njih i Oskar pet puta da im objasni da on neće voziti.

Leave a Reply