Alonso: Prvi put sam mogao da vozim kako želim

Španac misli da je uspeo da povrati svoju formu nakon što se izborio za bodove u finalnoj faze trke u Portugalu.

Nakon što je završio na osmom mestu, upitan je da li se oseća kao stari gladijator na šta je on rekao: “Po malo. Slažem se sa tim. Mislim da sam u Bahreinu bio veoma oprezan i cilj mi je bio samo da završim trku. U Imoli je bio baš težak osećaj u bolidu zbog vremenskih uslova. Ovo je prva trka u kojoj sam izvukao maksimum iz bolida. Juče sam bio nezadovoljan nakon kvalifikacija i mislim da se deo tog besa preneo i u trku. Bilo je zabavno. Na kraju smo se borili sa po jednim Ferrarijem i McLarenom, što je bilo nezamislivo na prve dve trke. Napravili smo veliki pomak i nadam se da je ovaj tempo realan. Ipak, i dalje ostaje misterija šta se juče dogodilo. Prosto nisam imao prijanjanje, nisam imao dobar osećaj i to me je kompromitovalo na trci. Probaću da se popravim pošto su kvalifikacije u Barseloni, a potom i u Monaku od presudnog značaja.”

Alpine je ponovo sa oba vozača završio u bodovima, a Alonso je uspeo da zadrži i one iz Imole, nakon što je propala žalba Alfa Romea u kojoj su tražili ukidanje Raikkonenove kazne.

Od sada možete nas pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog kao i da svoj komentar o ovoj temi sada možete ostaviti na dnu ove stranice.

You must be logged in to post a comment Login

Ostavite komentar