Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vesti

Abiteboul: Red Bull kao i uvek sve izvuče iz konteksta

SAO PAULO, BRAZIL - NOVEMBER 14: Infiniti Red Bull Racing Team Principal Christian Horner speaks with Infiniti Red Bull Racing Team Consultant Dr Helmut Marko and Renault's Cyril Abiteboul after qualifying for the Formula One Grand Prix of Brazil at Autodromo Jose Carlos Pace on November 14, 2015 in Sao Paulo, Brazil. (Photo by Mark Thompson/Getty Images)

Prvi čovek Renaulta uzvratio je na kritike Red Bulla o stanju i razvoju njihove pogonske jedinice.

Cyril Abiteboul kazao je da njihov klijent Red Bull uvek neke stvari pogrešno izvuče iz konteksta, kao i da oni očekuju veliko poboljšanje pogonske jedinice na VN Kanade.

“Red Bull obično sve loše shvati kada je u pitanju naš dalji razvoj motora. Ja sada želim da stavim tačku na ovu svar i da kažem da se motor svakog vikenda unapređuje. Prvi naš problem bila je puzdanost, jer tako nismo mogli da pokažemo naše performanse. Mi smo pre VN Španije završili određene testove u labaritoriji sa agregatom i već u subotu svi naši klijeti su dobili rezultate sa testa.”

“Znamo da sve nije crno i belo, da još ne možemo da pariramo Merecdesu, ali svakog vikeda pravimo određena poboljšanja. Još puno toga će doći u Monaku.” kazao je Abiteboul.

(Diskusija)

Leave a Reply