Wolff: Veoma smo zadovoljni trenutnom vozačkom postavom

Steve Etherington/Mercedes Media Centre

Lewis Hamilton i Valtteri Bottas još uvek nisu produžili svoje ugovore sa nemačkim timom.

Što se tiče Mercedesa mesto Lewsia Hamiltona u timu uvek je bilo sigurno, pa je tako veće pitanje bilo ko će biti njegov timski kolega. U ovoj trci trenutno su bili Valtteri Bottas, Esteban Ocon i Geroge Russell, ali je kako stvari stoje pitanje je samo momenta kada će Mercedes i zvanično potvrditi Finca u svojim redovima.

“Mi smo veoma srećni našim vozačkim parom. Obojica su veoma brzi. Bottas je uvek tu kada Lewis ima loš dan, a Lewis je nepobediv kada ima dobar dan. Atmosfera između naša dva vozača je veoma dobra i to je veoma važno za tim. Oni poštuju jedan drugog i zbog toga su oni najbolji izbor za nas.” kazao je Wolff za Auto Motor und Sport.

I ako se čeka zvanična potvrda izgleda da je Mercedes već odavno rešio pitanje vozačke postave.

“Jasno je da će Russell ostati sa Williamsom još jednu godinu a Ocon ima ugovor sa Renaultom sve do kraja 2020. Ovo nije gubitak za Russella i mislim da on može da nađe sedište i za 2022. Čak i ako mu se ne otvore vrata u Mercedesu onda on može da preko nas nađe angažman u ovom sportu. Ali još je rano za ovakve odluke.” dodao je šef Mercedesa.

Vesti kao i ostale novosti od sada možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *