Trke i testiranjaVesti

Wolff izdao poslednje upozorenje Red Bullu

VN Azerbejdžana

Šef ekipe Mercedes je rekao da Red Bull u Bakuu koristi slično krilo onom koje je bilo problematično u Barseloni.

Wolff je rekao da Mercedes pažljivo prati koliko se Red Bullovo krilo savija, a kažu da je konfiguracija slična onoj iz Barselone.

Bitka oko legalnosti krila se nastavlja, a Wolff je ponovio da je spreman da uloži protest jer smatra da je krilo Red Bulla van granica legalnog.

“Pregledamo podatke sa zadnjeg krila i gledamo da li se sve poklapa. Pogledaćemo i nalepnice koje je FIA postavila i videćemo koliko se krila savijaju. Ako su previše fleksibilna, definitivno ćemo protestovati.  Ipak, još je rano za zaključke. Videćemo šta će se desiti. Moguće je da će Red Bull uložiti protest i protiv nas. U toj situaciji ćemo svi protestovati jedni protiv drugih i videćemo kakva će odluka. Ipak, prvo moramo da pogledamo snimke i ono što nam podaci govore. Mislim da ćemo u narednim danima imati jasniju sliku. Ima smisla što pratimo jedni druge i gledamo ko će koliko usporiti”, izjavio je Wolff za Sky Italia.

Verstappen je na prvom treningu u Azerbejdžanu bio najbrži, dok su Hamilton i Bottas bili tek osmi i deseti.

Od sada možete nas pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog kao i da svoj komentar o ovoj temi sada možete ostaviti na dnu ove stranice.

Ostavite komentar