Vettel želi da vidi koliko je njegov Ferrari konkurentan u odnosu na Mercedes

Ferrari Media Centre

Nemački vozač ubeđen je da će njegov tim ove sezone ući mnogo bolje nego predhodne.

Posle nedavno zavšenih testova Ferrari prema prvim izjavama nikako nema tempa u odnosu na do sada dominatni Mercedes. Ipak, trka u Australiji biće prvi pokazatelj o stanju svih timova a to zanima i Sebastiana Vettela koji želi da vidi pravu komparaciju između ova dva tima.

“Na testu vi ste svi uvek malo tajanstavni.” kazao je Nemac. “Vi nikada ne znate gde se nalazite i dobra stvar je što ćemo prvu pravu sliku o tome dobiti ovde. Tokom testiranja određene stvari radimo na drugačiji način ali mi smo bolid napravili za trkanje i to je prva merodavna stvar.”

Na pitanje novinara da li je SF1000 poboljšanje u odnosu na SF90 Vettel je dodao:

“Da, jeste i to je očigledno. To je i bila ideja sa novim bolidom. Naučili smo neke stvari sa prošlogodišnjeg automobila pa tako sada imamo bolje performanse, ali sve to zavisi od toga šta su uradili i naši konkurenti. Naš bolid radi ono što se i od njega očekuje. Korak je napred i osećaj je dobar.”

Vesti kao i ostale novosti od sada možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

(Diskusija)

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *