Hamilton priznao da je šokiran zbog održavanje VN Australije

auto-motor-und-sport.de/Wilhelm

Aktuelni šampion izjavio je da je iznenađen činjenicom da će se trka u Melburnu održati i pored toga što se otkazuju brojni događaji širom sveta.

VN Kine je još odvano odložena a pored nje briga organizatora postale su i prvi runde trke u sezoni. Ipak, posle svega odlučeno je da se VN Australije održi zbog čega su svi timovi već odavno pristigli u Melburn a Ferrari je za ovu trku dobio posebnu dozvolu Vlade Italije. Zbog toga Lewis Hamilton izrazio je zabrinutost zbog ograničavanja putovanja kao i daljeg širenja virusa.

“Veoma, veoma, veoma sam iznenađen što smo ovde. Mislim lepo je što imamo trku, ali malo je šokantno da sada pored zabrana svi sedimo u ovoj sobi.” kazao je Hamilton na konferenciji za štampu. “Ovde ima puno fanova u trenucima kada ceo svet reaguje na ovu situaciju. Tokom jutra videli smo da je Tramp zatvorio svoje granice za putnike iz Evrope, kao i da je NBA suspendovan do daljeg. Sve to me definitno brine.”

Vesti kao i ostale novosti od sada možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

(Diskusija)

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *