Vettel: Da budem iskren, ne moram da razumem sve Ferrarijeve odluke

Ferrari Media Centre

Ovu sezonu nemački vozač započeće sa novim timom Aston Martinom.

Četvorostruki šampion sveta je prošle godine završio svoju saradnju sa Ferrarijem, pa će od ove sezone braniti boje britanskog proizvođača automobila. Još na početku 2020. Ferrari je objavio da neće produžiti saradnju sa Sebastianom Vettelom, pa je posle izvesne potrage Nemac potpisao ugovor sa Aston Martinom.

“Da budem iskren, ja ne moram da razumem Ferrarijeve odluke, jer to neće ništa promeniti, već sam morao da ih prihvatim.” kazao je Vettel za RACER. “Kada me je Mattija Binotto pozvao i rekao, sve je bilo jasno. Tada nisam pokušavao da se borim u ubedim ga u suprotno. Ja mislim kada zatvorite jedna vrata druga vam se otvore. Naravno da je bilo raznih pitanja koja bi to vrata bila, ali u ovoj situaciji nisam imao izbora. Pitanje je bilo da li želim da ostanem u Formuli 1, ali na kraju sam doneo svoju odluku.”

Od sada možete nas pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog kao i da svoj komentar o ovoj temi sada možete ostaviti na dnu ove stranice.

You must be logged in to post a comment Login

Ostavite komentar