Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vesti

Vasseur otkrio šta očekuje od svojih vozača u narednoj sezoni

Ferrari Media Centre/Scuderia Ferrari Press Office

Novi šef Ferrarija odredio je oblasti u kojima njegov tim treba da napravi razliku.

Prošle sezone imali smo veliku promenu pravila u Formuli 1, gde smo mogli da vidimo razne pravce i dizajne bolida. U 2023. tehnički pravilnik je vrlo malo izmenjen pa se očekuje da ćemo u narednoj sezoni imati evoluciju trenutnih automobila.

Zbog toga Frederic Vasseur u intervjuu za Racecar Engineering naveo nekoliko faktore u kojima očekuje da njegov tim bude uspešan a pre svega to zahteva od svojih vozača.

“Prvi deo je njihov doprinos na stazi, da budu konstantni i da uvek guraju bolid ka limitu, da se bore točak uz točak i da naprave napredak tokom svakog stinta.” kazao je šef Ferrarija. “Drugi deo je rad inženjerima i kako da se zajedno sa njima iz bolida izvuče maksimum uz razvoj. Treći element je ličan a to je njihova želja da sebe guraju napred kao i da motivišu tim da naporno rade kako bi bolid bio što bolji na stazi. To nije rivalstvo.”

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Leave a Reply