Trke i testiranja

Tsunoda: Želim da se izvinim zbog svoje izjave

BARCELONA, SPAIN - MAY 08: Yuki Tsunoda of Scuderia AlphaTauri and Japan during final practice for the F1 Grand Prix of Spain at Circuit de Barcelona-Catalunya on May 08, 2021 in Barcelona, Spain. (Photo by Peter Fox/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool // SI202105080342 // Usage for editorial use only //

Jasno je da Japanac nije imao najbolje kvalifikacije.

AlphaTauri je ove sezone napravio jedan dobar bolid, ali posle prve tri trke videlo se da Pierre Gasly bolje koristi njegove performanse. Sa druge strane debitant Yuki Tsunoda se ponekad muči, što se jasno videlo na kvalifikacijama. Naime, Tsunoda je borbu za pozicije završio dosta rano, veću u Q1, pa je odmah posle toga dao izjavu u kojoj je kazao da mu nije jasno da li on i Gasly imaju isti bolid, što je bila neka vrsta šale.

Ipak, tokom jučerašnjeg dana dobio je brojne negatovne komentare na račun ove izjave.

“Želim da se izvinim za moj komentar. NIje bila moja nemera da nekog kritikujem, ne pogotovo tim koji je odradio dobar posao. Bio sam frustriran mojim performansama. Pierre ima drugačije komentare o bolidu kada imamo ista podešavanja. Kada budem bio našao razlog za to, onda ću otključati sav potencijal u bolidu.”

Od sada možete nas pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog kao i da svoj komentar o ovoj temi sada možete ostaviti na dnu ove stranice.

Ostavite komentar