Toto Wolff priznao da su ga iznenadili budući Ferrarijevi planovi

indiatvnews.com

Šef Mercedesa iznenađen je odlukom italijanskog tima gde neće ulagati puno u ovu i narednu sezonu.

I ako Carlos Sainz dolazi u Ferrari već 2021. i Charles Leclerc ima važeći ugovor sve do 2024. godine, javnost je bila iznenađena izjavom koju je dao prvi čovek Ferrarija John Elkann u kojoj on ne očekuje pobede pre 2022. Prve svega najviše je bio iznenađenj šef Haasa, koji kupuje baš dosta delova od Ferrarija.

“Svestan sam situacije u kojoj se nalaze i vidim kako žele da reše probleme, pa sam tako veoma iznenađen izjavom gospodina Elkanna.” kazao je Gunther Steiner. “Naravno da nije baš lepo kada vam kažu da ste u teškoj situaciji, ali svi moraju da rade kako bi pronašli rešenje.”

I šef Mercedesa je po dolasku u Silverston upitan da prokomentariše izjavu prvog čoveka Ferrarija.

“Da li je stvarno moguće da odbacite dve sezone kako bi ste se pripremili za 2022.? Nama je dozvoljeno da krenemo sa radom sa novim pravilima tek u januaru, to znači čak i ako odbacite tu sezonu nećete moći da steknete veliku prednost.” kazao je Wolff.

Vesti kao i ostale novosti od sada možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *