Stroll želi da dovede Adriana Neweya u Aston Martin?

Mark Thompson/Getty Images/redbullcontentpool.com

Racing Point ozbiljno se sprema za novu sezonu.

Pored činjenice da je ovaj tim uspeo da manje-više kopira prošlogodišnji Mercedeosv bolid, Racing Point ozbiljno se sprema za poduhvate koje ih čekaju u novoj sezoni. U 2021. tim iz Silverstona poneće ime Aston Martin a njima će se pridružiti i Sebastian Vettel, što je samo dobar znak koji pokazuje da tim želi da se uzdigne sa sredine grida.

Kako prenosi La Gazetta dello Sport Lawrence Stroll planira da u tim dovede i Adriana Neweya iz Red Bulla. Ova investicija zasnovana je na činjenici da tim iz Silverstona gradi potpuno novu fabriku vrednu 100 miliona dolara. Prema prvim navodima u ovu jednačinu sada mogal bi da upadne i Neweyva ranija povezanost sa Aston Martinom jer je Britanac već za njih dizajnirao određene modele automobila kao i da u tim dolazi Sebastian Vettel sa kojima je ovaj dizajner zabeležio svoje najveće uspehe.

Vesti kao i ostale novosti od sada možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *