Tračevi i spekulacije

Sky Sports: Hamilton i dalje čeka odluku FIA-e sa poslednje trke

2021 Abu Dhabi Grand Prix, Sunday - LAT Images

Vozač Mercedesa se još uvek nije oglašavao još od završetka sezone.

Na dva meseca pre početka šampionata Lewis Hamilton se i dalje ne oglašava, već je rešio da daleko od javnosti provodi slobodno vreme. On i Mercedes prihvatli su činjenicu da je šampionat vozača pripao Maxu Verstappenu ali izgleda da tu još nije kraj. Nemački tim je odustao od žalbe na konačnu odluku FIA-e povodom raznih dešavanja na VN Abu Dabija ali je sa druge strane želeo da se uradi i kompletna istraga kako se ove situacije ponovo ne bi dešavale.

Ova istraga je svakako proces, ali je ona izgleda veoma bitna za Hamiltonovu budućnost. Prema navodima Sky Sports-a, rezultati ove istrage izgleda da su veoma važni britanskom vozaču kako bi na miru mogao da započne novu sezonu. Naime, Mercedes ima jaku nameru da vidi novo rešenje FIA-e za budućnost povodom scena viđenih u finišu VN Abu Dabija, pa se tako prenosi i informacija da ako se ovo ipak ne dogodi Britanac nema nameru da započne nov šampionat.

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

2 Komentara

Ostavi komentar