Vesti

Schumacher: Slatko se ispričam sam sa sobom tokom svake trke

Nemac zadržava koncentraciju tokom trka tako što razgovara sam sa sobom, iako je u početku smatrao da to nije normalno.

Schumacher je pre deset dana debitovao u Formuli 1 sa ekipom Haas. Trka nije prošla po planu, mada je za razliku od timskog kolege uspeo da je završi. Sada je u promotivnom videu za kompaniju Under Armour objasnio kako se mentalno priprema za trke.

Između ostalog, Mick je objasnio i šta radi kako bi ostao fokusiran tokom cele trke.

“Neko mi je jednom rekao da nije loše ako razgovarate sami sa sobom. Kada sam to prvi put čuo, pomislio sam da je ludo. Međutim, na kraju se ispostavilo kao veoma korisno”, rekao je Schumacher.

“Ako možete da razgovarate sa sobom, uvek se vraćate svojim mislima. Na taj način možete da prebrodite i svoje probleme. Ako imate problem sa gumama, onda pričate sa sobom i razmatrate kako bi ste mogli da rešite tu situaciju. Kad god sam u problemu, ceo taj proces dolazi lako i pomaže mi da ostanem skoncentrisan na trku”, dodao je Schumacher.

Od sada možete nas pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog kao i da svoj komentar o ovoj temi sada možete ostaviti na dnu ove stranice.

Ostavite komentar