Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vesti

Ricciardo: Monako je šansa i za Red Bull

MONTE-CARLO, MONACO - MAY 24: Daniel Ricciardo of Australia driving the (3) Red Bull Racing Red Bull-TAG Heuer RB13 TAG Heuer looks on during previews for the Monaco Formula One Grand Prix at Circuit de Monaco on May 24, 2017 in Monte-Carlo, Monaco. (Photo by Dan Istitene/Getty Images)

Australijanac veruje da VN Monaka može biti dobra šansa za njegov tim da dođe do boljeg rezultata u ovoj sezoni.

Red Bull je u 2016. važio za najvećeg rivala tada već dominatnom Mercedesu, ali tim nije uspeo da profitira sa novim setom aero pravilima koja su uvedena za 2017. sezonu. Ferrari je bio taj koji je opasno izazvao nemački tim, dok je sada tim iz Milton Kinsa treća sila u karavanu. Ipak, Daniel Ricciardo veruje da staza u Monte Karlu može dobro odgovarati novom bolidu.

“Teško je sve predvideti. Mislim da smo u Bahreinu pokazali da smo dosta dobri u kvalifikacijama, gde nismo imali odgovora za neke stvari. Kasnije smo doneli nove delove a razlika je bila manje-više ista. Verujem da je ovaj vikend dobra šansa. Moramo da damo sve od sebe na kvalifikacijama kao bi sklopili dobar krug. Jednostavno to je cena koju moramo da platimo na ovom vikendu. Zato i volim ovu stazu.” kazao je Ricciardo.

(Diskusija)

Leave a Reply