Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vesti

Red Bull planira sledeći paket unapređenja za VN Austrije

MONTMELO, SPAIN - MAY 13: Max Verstappen of the Netherlands driving the (33) Red Bull Racing Red Bull-TAG Heuer RB13 TAG Heuer on track during final practice for the Spanish Formula One Grand Prix at Circuit de Catalunya on May 13, 2017 in Montmelo, Spain. (Photo by Mark Thompson/Getty Images)

Tim iz Milton Kinsa već za nekoliko trka planira da donese novi set unapređenja.

Red Bull želi da što pre sustigne Ferrari i Mercedes na stazi, pa tako za VN Austrije sprema nova unapređenja na šasiji bolida. Ovaj tim imao je velikih problema sa razvojem na početku sezone, zbog problema sa koleracijom podataka, a kako je problem napokon rešen Red Bull želi da što pre nadoknadi izgubljeno.

“Mi sada želimo da iskoristimo sve naše alate. Šire gume imaju mnogo veći uticaj na aerodinamiku nego što smo mislili.” kazao je Christian Horner.

Kao što je ranije već rečeno, sam dizajn ovogodišnjeg bolida RB13 nije započeo Adrian Newey, ali zbog svi nastalih problema čuveni dizajner je primoran da se uključi u ovaj projekat.

“Adrian je tražio povartne informacije od vozača kako bi bolje razumeo bolid i kako bi odredio smernice za dalji razvoj.” dodao je šef tima.

(Diskusija)

Leave a Reply