Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vesti

Red Bull donosi novu šasiju za VN Španije

BAHRAIN, BAHRAIN - APRIL 16: Daniel Ricciardo of Australia and Red Bull Racing prepares to drive in the garage during the Bahrain Formula One Grand Prix at Bahrain International Circuit on April 16, 2017 in Bahrain, Bahrain. (Photo by Mark Thompson/Getty Images)

Tim iz Milton Kinsa planira da u Barseloni znato poboljša svoju šasiju.

I pored velike prmene aerodimaničkih pravila, Red Bull nije uspeo da se prilagodi novih regulativama i tako se ove godine uključi u borbu za sam vrh. Max Verstappen je na VN Kine uspeo da dođe do podijuma, ali Red Bull već sada zaostaje 55 poena za vodećim Ferrarijem u konkurenciji konstruktora.

Helmut Marko izjavio je da je za trenutni neuspeh zalsužan i Renault, koji trenutno kroisti prošlogodišnju specifikaciju MGU-K.

“Mi imamo dva problema: Renault ima problem sa pouzdanošću što ih je usporilo na polju razvoja agregata a mi nismo isporučili šasiju kakvu smo trebali. Ali, svi radimo noć i dan kako bi rešili sve ove probleme. Optimistični smo i verujem da u Barseloni možemo napraviti veliki korak napred. Za VN Španije očekujemo novu šasiju a Renault planira nešto novo tek za VN Kanade.” kazao je Marko.

(Diskusija)

Leave a Reply