Vesti

Potvrđeno: VN Španije ostaje na Katalunji i u 2021.

BARCELONA, SPAIN - FEBRUARY 27: A general view as Alexander Albon of Thailand driving the (23) Aston Martin Red Bull Racing RB16 approaches turn one during Day Two of F1 Winter Testing at Circuit de Barcelona-Catalunya on February 27, 2020 in Barcelona, Spain. (Photo by Mark Thompson/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool // SI202002270534 // Usage for editorial use only //

Ova trka bila je pod znakom pitanja za narednu sezonu, ali sada je i stigla potvrda.

Formula 1 je već upisala u svoj kalendar da će se 9. maja održati VN Španije, ali tada još uvek nije bio finaliziran dogovor između organizatora i FOM-a. Danas je i to pitanje zvanično rešeno.

Za sada, postignut je jednogodišnji ugovor, ali se radi na modelu za saradnju na više godina. Svakako za tu nameru zaslužan je povratak Fernanda Alonsa sa Alpinom kao i prelezak Carlosa Sainza u Ferrari. Ipak, stvari će biti malo drugačije, jer će Katalunja pretrpeti određene izmene. Krivina 10 biće modifikovana, pa će tako ovaj levi zavoj biti širi i duži.

Od sada možete nas pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog kao i da svoj komentar o ovoj temi sada možete ostaviti na dnu ove stranice.

Ostavi komentar