Perez: Moja budućnost je u Force Indiji

Force India Media

Iako je bilo dosta priča da se ovaj Meksikanac može preseliti u McLaren, tim iz Vokinga odlučio se da u svoje redove unapredi Landa Norrisa.

Pošto je sudbina tima tokom leta bila pod velikim znakom pitanja, takođe pod istim nebom našle su se i karijere Sergi Pareza i Estebana Ocona. Ipak, Force Indija je prodata Lawrencu Strollu, ocu vozača Williamsa Lance Strolla pa se tako očekuje da ovaj Kanađanin što pre dođe u tim sa bazom u Silverstinu. Zbog toga i Sergio Perez je započeo pregovore sa Mclarenom, koji se odlučio da naredne sezone uposli Carlosa Sainza i Landa Norrisa.

“Ja nisam taj koji je McLaren odbio. Postojao je zajednički interest, ali ne tako sa moje strane i ja sam znao šta tačno želim u budućnosti. Već nedeljama pričam da ugovor koji sam potpisao (sa Force Indijom) nije se promenio.” kazao je Perez.

Meksikanac trenutno se nalazi u svojoj osmoj sezonu u Formuli 1:

“Šteta je što nisam uspeo da pokažem moj puni potencijal, jer je Formula 1 bio jako nepoštena prema meni. Kada ste u timu koji ne može puno da naraste iz nekih drugih razloga, onda vi ne možete da parirate Merecdesu i Ferrariju.”

(Diskusija)

You must be logged in to post a comment Login

Ostavite komentar