Norris: Markovi komentari su smešni

Lando Norris se slatko nasmejao kada je Helmut Marko prokomentarisao radio poruku koju je Britanac dobio tokom kvalifikacija.

Norris se spremao za brzi krug u trenutku kada je Verstappen bio iza njega u svom finalnom pokušaju. McLarenovom vozaču je preko radija rečeno da ne čini nikakva usluge Verstappenu, što je Helmut Marko odmah protumačio kao potez koji treba da omete njegovog vozača i zaštiti Mercedes.

Norris na kraju uopšte nije kočio Verstappena i sklonio mu se s puta na vreme, ali ni to nije zaustavilo Marka da komentariše kako McLarenov snabdevač motora (Mercedes) stoji iza svega.

Norris je sada rekao da su ti Markovi komentari smešni i da nemaju nikakve veze s istinom.

“Video sam njegovu izjavu i bila mi je smešna. Iz nekog razloga je rešio da krivi Mercedes. Nemam pojma o čemu on priča. Zašto bi Mercedes imao bilo šta sa našim pripremnim krugom. Mislim da je pre svega bio iznerviran što ih je Mercedes pobedio u kvalifikacijama. Ni jedan od čelni čovek tima u toj situaciji ne može da bude zadovoljan. Max nije izgubio vremenu prva dva sektora. Sve je upropastio u trećem. Svi smo bili sporiji u drugom izlasku, osim onih koji su u prvom koristili stare gume. Usovi na stazi su se jednostavno pogoršali, a ja nisam učinio ništa pogrešno”, izjavio je Norris.

Ukoliko želite da se podsetite Markovih komentara nakon trke, možete ih pročitati OVDE.

Od sada možete nas pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog kao i da svoj komentar o ovoj temi sada možete ostaviti na dnu ove stranice.

You must be logged in to post a comment Login

Ostavite komentar