Vesti

Mercedesu prekasno da sada popravlja svoje greške na motoru

twitter.com/MercedesAMGF1

Agregati nemačkog proizvođača ima određenih problema sa pouzdanošću.

Lewisa Hamiltona i Valtterija Bottasa zadesli su određeni problemi sa svojim motorima, što je zahtevalo da se kod Finca već nekoliko puta zameni pogonska jedinica. Za sada još uvek nije poznato da li će ovo biti praksa i u budućnosti, ali kako prenosi prvi čovek tima više nije profitabilno da Mercedes prepravlja dizajn na svom agregatu kako bi uspeo da na najbolji način sanira ovu grešku.

“U ovom mometu pokušavamo da ove probleme zadržimo na što manjoj tački kako bi ih na najbolji način izbegli. Nema poente da zbog toga proizvodimo nove delove.” kazao je Toto Wolff za AMuS.

Austrijanac još uvek ne zna šta se tačno desilo da njihovim agregatima, pa je tako Lewis Hamilton u Turskoj uzeo svoju četvrtu jedinicu za sagorevanje, zbog čega je dobio kaznu ali ne odbacuje se mogućnost da se do kraja sezone ova stvar i ponovi. Hamilton je u Belgiji stavrio svoj treći agregat i po rečima šefa tima on se više neće vraćati na ovu specifikaciju pa tako da bi ovaj agregat iz Turske trebao da izdrži do kraja sezone.

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Ostavi komentar