Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vesti

Mercedes neće žuriti sa objavljivanjem imena drugog vozača

Toto Wolff je rekao da će Mercedes dobro razmotriti sve opcije pre nego što objavi vozačku postavu za 2017. nakon iznenadnog povlačenja Nica Rosberga.

Mercedes trenutno u Formuli 1 podržava Pascala Wehreina u Manoru i njegovog ovogodišnjeg timskog kolegu Estebana Ocona koji je pre određenog vremena potpisao ugovor sa Force Indijom. Wehrleinova budućnost sa druge strane još uvek nije potpuno jasna.

Wolff je pozdravio hrabru odluku Nica Rosberga da se povuče, a potom je nagovestio da Mercedes neće žuriti u donošenju odluke oko drugog vozača.

„Za tim je ovo neočekivana situacija, ali je ona u isto vreme i uzbudljiva. Započinjemo novu eru u pogledu tehničkih pravila, a imamo i jedno prazno mesto u timu. Dobro ćemo razmotriti se opcije i onda ćemo odlučiti koji je pravi put kojim treba da krenemo u budućnost“, izjavio je Wolff.

Pored Wehrleina i Ocona, mediji su kao moguće zamene počeli da pominju i Valtterija Bottasa, ali i Fernanda Alonsa i čijem slučaju bi Mercedes morao da otkupi njegov ugovor od McLarena.

 

(Diskusija)

Leave a Reply