McLaren povukao prekrivač sa novog bolida

Britanski tim je u Vokingu predstavio svoj novi bolid MCL35M. 

Ova godina ujedno označava i povratak McLarena Mercedesovim motorima po prvi put od 2014.

Novi bolid je evolucija prošlogodišnjeg, koji je timu doneo treće mesto u šampionatu konstruktora.

“Ovo je moja treća godina sa timom i ovoga puta ću po prvi put morati da u neku ruku preuzmem lidersku ulogu. Svakako imam veću odgovornost ove godine, ali to sve dolazi sa iskustvom. Još je rano reći kako će teći partnerstvo sa Ricciardom. Moraćemo dosta da sarađujemo. To je svakako prilika za mene da učim od nekoga ko ima iskustva sa osvajanjem podijuma i pobedama. Od Carlosa sam mnogo naučio i nadam se da ću nastaviti taj trend i sa Danielom”, izjavio je Norris.

“Mislim da mi ove boje baš pristaju. Dosta je vremena prošlo od kada smo dogovorili partnerstvo i sada tek počinje ono pravo. 2020 je bila čudna godina. Bio sam na farmi kada sam donosio odluku o prelasku u McLaren. Svakako vam je potreban mir kada donosite tako brine odluke i bilo je sjajno. Oduvek sam bio fan Formule 1 i od malena sam znao samo za dva tima, McLaren i Ferrari. Uvek sam bio fasciniran McLarenom i zapravo još dok sam bio u Red Bullu sam došao ovamo i kupio sebi jedan sportski automobil. Morao sam čak to i da držim u tajnosti, pošto smo tada ipak bili rivali”, rekao je Ricciardo.

Od sada možete nas pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog kao i da svoj komentar o ovoj temi sada možete ostaviti na dnu ove stranice.

You must be logged in to post a comment Login

Ostavite komentar