Vesti

McLaren odgovorio na priče oko partnerstva sa Audijem

McLaren Racing/Andy Hone/Motorsport Images

Već neko vreme se priča da bi ovaj nemački proizvođač mogao da kupi određene deonice ovoga tima.

McLaren je rešio da odgovori na vesti koje su se u poslednje vreme pojavile u javnosti a to je da bi postavu iz Vokinga mogao da kupi Audi ili bar da uđe u partnetsvo sa određenim delom vlasništva. Britanski tim je za portal Formula1News.co.uk kazao da nije bilo promene u vlaničkoj strukturi i pored toga što su već jednom u prošloj godini takođe iskazali isti stav.

“McLarenova tehnološka strategija je uvek uključivala razne diskusije i saradnje sa relevantnim partnerima i dobavljačima, uključujući i proizvođače automobila i pritom nije bilo promena u vlasničkoj strukturi McLaren Grupe.” kazao je tim iz Vokinga.

Prošle nedelje i portal CarMagazine.co.uk preneo je informaciju da su McLaren i Audi blizu dogovora zajedno sa Mumtalakat Holding Company iz Bahreina, ali za sada tim iz Vokinga je demantovao ove navode.

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Ostavi komentar