Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vesti

McLaren je previše zabrinut zbog Honde

Prvi čovek britanskog tima kazao je da se Honda ovoga puta malo izgubila po pitanju Formule 1.

Još od početka saradnje, McLaren i Honda prolaze kroz velike probleme koji se ponavljaju treću godinu za redom. Trenutno posle šest trka McLaren je jedini tim koji nije osvojio bodove u šampionatu. Zbog toga pominjalo se da će se tim iz Vokinga naredne godine ponovo vratiti na Mercedesove agregate, ali je Brown za vreme VN Monaka potvrdio da će oni idalje ostati sa Hondom.

“Honda radi veoma naporno ali izgleda da su izgubili svoj put. Nama je nedavno rečeno da ćemo za VN Kanade imati određena unapređenja, ali to neće biti slučaj. Mi smo svi u timu jako čekali ovu nadograđnju motora pa smo zbog toga i razočarani. Nije to da se oni ne trude, ali na ovaj način svi se mučimo.”

“Naš izvršni odbor dao nam je jasna upustva, da nećemo više imati ovakvu sezonu kao do sada. Sada ne želim da se upuštam šta to znači, ali naš cilj je da osvojimo šampionat sa Hondom. To što ne dobijamo unapređenja ili što ta unapređenja ne rade kako treba iz nas proizvodi to da jednostavno gubimo stpljenje.” kazao je Brown.

(Diskusija)

Leave a Reply