Marko priznao da je Red Bull ipak želeo Vettela

gpfans.net

Sebastian Vettel bio je takođe na listi da zameni Alexandera Albona.

Nemački vozać će od naredne sezone braniti boje Aston Martina, dok je u suprotom smeru otišao Sergio Perez koji će biti u timu iz Milton Kinsa. Ipak, Helmut Marko izjavio je da su oni ipak pokušali da vrate svog šampiona u tim.

“Kada ga je objavljeno da on napušta Ferrari, mi tada nismo imali prostora da ga dovedemo za 2021. Mi smo tada verovali da će se Alexander Albon razvijati u očekivanom smeru i biti partner Maxu Verstappenu. To sam i rekao Sebastijanu. Nažalost napravili smo grešku. Kada smo bili u poziciji da reagujemo, Sebastian više nije bio dostupan jer je već potpisao ugovor sa Aston Martinom. Teorijski, Sergio Perez je bio logičan izbor za nas.” kazao je prvi čovek Red Bull Racinga za F1-Insider.com.

Od sada možete nas pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog kao i da svoj komentar o ovoj temi sada možete ostaviti na dnu ove stranice.

You must be logged in to post a comment Login

Ostavite komentar