Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vesti

Marko potvrdio da traže partnera, počeli pregovori sa Hondom

Clive Mason/Getty Images/Red Bull Content Pool

Savetnik Red Bulla kazao je da oni vode razgovore sa svojim partnerom.

Pošto je u septembru objavljeno da neće biti saradnje između tima iz Milton Kinsa i Porschea, Red Bull je izjavio da oni mogu sami da iznesu projkeat oko izrade agregata ali da ne odustaju od mogućnosti da sarađuju sa nekom kompanijom. Odmah je su krenule špekulacije da su krenuli novi razgovori sa Hondom, što je kasnije i potvrđeno.

Govoreći za ORF Marko je potvrdio da samostalno pravljenje motora nije bila jedina opcija za Red Bull. Čak kada je Honda najavila povlačenje iz Formule 1 određeni razgovori vodili su i sa Ferrarijem.

“Ali, možete li da zamislite da imamo Ferrarijev motor sada, on ne bio bio brz kao što bi bio u njihovom fabričkom bolidu.”

Ipak, Red Bull je krenuo samostalno, dosta ljudi je upošljeno kao i da se prva verzija agregata već nalazi na testu u laboratoriji. Zbog toga oni traže partnera ali nije isključena mogućnost da Honda ponovo uđe u šampionat.

“Sada pregovaramo sa Hodnom, koji pokazuju interesovanje da rade sa nama posle svega.” dodao je Marko.

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

3 Comments

  • Znaju proizvodjaci limunade da imaju vrhunskog aerodinamicara, ali da sa postojecim kadrom nemaju dovoljno znanja da naprave vise od prosecnog trkackog motora. Fali im istorijsko iskustvo i jasno je da im je Honda jedino resenje. Sve ostalo spada u vrhunsko spletkarenje za sta su vise nego sposobni.

Leave a Reply