Tračevi i špekulacije

Luda glasina iz Monce: Aston Martin se raspituje za Ricciarda

Sebastian Vettel i Daniel Ricciardo, 2021

Status Sebastiana Vettela u Aston Martinu još nije poznat, a sada se i Ricciardovo ime našlo u celoj priči.

Iako svi smatraju da je poslednje dostupno mesto za 2022. ono u Alfa Romeu pored Valtterija Bottasa, mnogima je sumnjivo to što Aston Martin i Sebastian Vettel još uvek nisu ništa objavili.

Šef britanskog tima Otmar Szafnauer je jasno rekao da on želi da Vettel ostane, a i Nemac je rekao da je zadovoljan u svom trenutnom timu.

Međutim, sada su se pojavile priče da Vettelovo interesovanje za Formulu 1 opada i to je prouzrokovalo da se pojave nove glasine u Italijanskim medijima.

„Rečeno nam je da se situacija konstantno menja. Odluka o nastavku saradnje je isključivo u rukama vozača. Samo se čeka na njegov odgovor“, prenosi Sky Italia.

Prema pričama iz padoka, vlasnik Aston Martina Lawrence Stroll je navodno razgovarao sa Ricciardom i raspitivao se o uslovima njegovog ugovora sa McLarenom.

Šef ekipa McLarena Andreas Seidl je međutim to demantovao i reka da Ricciardo svakako nije dostupan.

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Ostavite komentar