Please assign a menu to the primary menu location under menu

Trke i testiranja

Leclerc se nada da će Ferrari biti bliži Red Bullu u Kini nego što je to bio slučaj u Japanu

Charles Leclerc, Ferrari, VN Bahreina 2024. / Ferrari Media Centre/Antonin Vincent / DPPI

Vozači tima iz Maranela jedini su ove godine koji su uspeli da pariraju timu iz Milton Kinsa.

Max Verstappen nastavio je sa pobedama i ove sezone, ali ovoga puta moraju više da rade jer su u odnosu na prošlu sezonu vozači Ferrarija poboljšali svoje performanse. Ipak, Holanđanin je uspeo da u Japanu zabeleži ubedljivu pobedu ali se u italijanskoj ekipi nadaju da ovoga puta neće imati toliki zaostatak.

Sergio Perez, Red Bull, Charles Leclerc, Ferrari, VN Saudijske Arabije 2024. / Clive Rose/Getty Images/Red Bull Content Pool

“Mislim da ćemo u trci biti dosta bliži njima, ali videćemo.” kazao je Charles Leclerc a prenosi GPblog. “Prošlo je puno vremena od kada smo ovde vozili. Video sam da je staza prefarbana ili se čak nešto čudno nalazilo na njenoj površini, ali nadam se da će se naš bolid ponašati onako kako očekujemo. Ali na papiru, trebalo bi da budemo bliži njima, nego što je to bio slučaj na Suzuki. Mislim da je Red Bull u prednosti ali moramo da se fokusiramo na naše performanse, što smo mogli da vidimo u Japanu. To je veoma važno na sprint vikendu. Imaćemo dve kvalifikacione sesije gde moramo da dva puta izvlačimo maksimum iz bolida. Što se tiče trkačkog tempa, tu smo dosta jači ove godine.”

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i X nalog.

1 Comment

Leave a Reply