Leclerc: Od Vettela sam naučio neke bitne stvari

Monačanin kaže da je tokom dve godine koliko mu je Vettel bio timski kolega, od njega naučio neke stvari koje su mu pomogle da napreduje.

Leclerc je tokom 2019. i 2020. u velikom borju situacija bio bolji od četvorostrukog šampiona, a on je vreme koje su proveli u istom timu iskoristio da nauči neke bitne stvari od Nemca.

“On sa sobom nosi veliko iskustvo i u određenim situacijama poseduje izuzetne analitičke veštine. Mislim da sam mnogo naučio od Sebastiana u tom pogledu.”

“Shvatio sam koliko je važno dati značaj i najsitnijim detaljima i ta takve stvari mogu da naprave veliku razliku u trci. Bilo je veoma zanimljivo fokusirati se na takve stvari. Pored svega toga, Sebastian je jako dobra osoba i uvek je iskren i jasan”, izjavio je Leclerc.

ravno, i pored tako lepog mišljenja o bivšem timskom kolegi, opuštanja u eventualnom duelu na stazi neće biti.

“Ne verujem da ću tokom trke razmišljati kako je on moj bivši timski kolega i kako moram da ga pobedim, kao što je to bio slučaj ranije. Kada spustim vizir, nemam vremena da razmišljam o takvim stvarima. Fokusiram se na sebe, na bolid i ono što je preda mnom. Ako me Sebastian obiđe na stazi, svakako ću odmah pokušati da vratim mesto”, rekao je Leclerc.

Od sada možete nas pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog kao i da svoj komentar o ovoj temi sada možete ostaviti na dnu ove stranice.

You must be logged in to post a comment Login

Ostavite komentar