Please assign a menu to the primary menu location under menu

Trke i testiranja

Leclerc nezadovoljan krugovima u Q3; Sainz planira proboj na trci

Vozače Ferrarija je razdvajalo svega pola desetinke u kvalifikacijama.

“Naravno da sam zadovoljan. Prva pozicija na ovoj novoj stazi i to je zaista sjajno. Moram reći da sam razočaran svojim krugovima u Q3. Nisam odradio dobar posao, ali smo i pored toga imali dovoljno veliku prednost. To je jedino što je bilo bitno, a sada treba da se fokusiramo na trku. To je obično deo vikenda gde gubimo najviše performansi, ali se nadam da će sutra biti drugačije”, izjavio je Lelcelrc.

“Tim je objavio sjajan posao. Bili smo prilično dominantni u kvalifikacijama. Tim je juče morao da sastavi potpuno novo bolid za mene. Voleo bih da sam na pol-poziciji pa da startujem 11. ali dali smo sve od sebe. Moram priznati da sam i dalje jako razočaran zbog svega što se desilo juče, ali trudim se da potisnem to i da se fokusiram na posao na stazi. Videćemo kako će biti sutra. Imamo tempo i voleo bih da sam u poziciji da se borim za pobedu sa Charlesom i Maxom, ali će moja trka biti drugačija”, rekao je Sainz.

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Leave a Reply