Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vesti

Leclerc: Ferrariju je veći problem filozofija bolida nego sam dalji razvoj

Charles Leclerc, Ferrari, VN Australije 2023. / Ferrari Media Centre

Italijanski tim trenutno ne može da parira Red Bullu.

Još od sredine prošle godine Ferrari je počeo je da gubi bitku za timom iz Milton Kinsa, pa su se tako svi sada nadali da stvari mogu biti dosta bolje po Ferrari. Ni 2023. nije donela ništa dobro za tim propetog konjića, pa tako oni trenutno borave na četvrtom mestu u konkurenciji konstruktora.

Ferrari je najavio da će u narednim trkama doneti veći broj unapređenja koja bi do VN Španije trebalo da zaokruže jednu celinu, ali je Charles Leclerc izjavio da je njegovom timu veći problem sama filozofija bolida nego razvoj.

Charles Leclerc, Ferrari, VN Majamija 2023. / Ferrari Media Centre

“Mislim da ciljevi koji su postavljeni tokom prošle godine našim inženjerima nisu bili dobri.” kazao je vozač Ferrarija za Monaco Martin. “Tokom 2022. Red Bull je napravio veliki korak napred. Oni su se mnogo više poboljšali, posebno kada je u pitanju trkački tempo. Ako mene pitate, veći problem je filozofija bolida nego sam dalji razvoj.”

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Leave a Reply