Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vesti

Kubica: Spreman sam za F1 testiranja

Poljak tvrdi kako se napokon oseća potpuno fizički i psihički spreman za povratak u Formulu 1.

On tvrdi kako bi se volio okušati za volanom F1 bolida, kako bi procenio koliko je spreman u ovom trenutku. Nakon stravične povrede ruke tokom zime 2011. godine, koju je zadobio na određenom reli takmičenju, Kubica je kako tvrdi, svoje fizičko stanje doveo do zadovoljavajućeg nivoa.

Nastavio je nakon oporavka od povrede takmičenje u reliju, a za narednu takmičarsku sezonu potpisao je ugovor sa ByKolles LMP1 timom, koji se takmiči u WEC šampionatu.

Poljak će i od ove sezone raditi puno radno trkačko vrijeme:

“Znam da se neke šanse u životu ukažu samo jednom, ali uvijek sam htio biti potpuno siguran u moju formu i u to šta mogu uraditi, “veli Kubica. “A pošto čitav taj period nisam bio siguran, rekao bih sebi – zaboravi. Moje fizičko stanje nije baš kao ranije a samo nekoliko ljudi imalo je povredu sličnu mojoj. Svako reaguje na potpuno drugačiji način i to može biti veoma intimna stvar. Iskreno, volio bih još jednom doživjeti iskustvo F1 takmičenja. Okušao sam se na mnogo simulatora i mogu vam reći ovo. Mogao bih da se sigurano trkam na 80% staza ali ne na svakoj od njih.”

(Diskusija)

Leave a Reply