Please assign a menu to the primary menu location under menu

Trke i testiranja

Horner: Stvarno sam mislio da će danas Ferrari biti ispred nas

Christian Horner, Red Bull, VN Australije 2024. / Robert Cianflone/Getty Images/Red Bull Content Pool

Red Bull je danas vodio veliku bitku sa italijanskim timom.

Max Verstappen uspeo je tek u završnici kvalifikacija da pobedi Carlosa Sainz i dođe do nove pol pozicije, ali ovoga puta dosta teže nego što je to ranije bio slučaj. Vozači Red Bulla uglavnom su se mučili sa performansama u trećem sekotru što je potvrdio i šef tima.

“Da li znate ovo? Stvarno sam mislio da će danas Ferrari biti ispred nas.” kazao je Christian Horner a prenosi GPblog. “Mučili smo se sa performansama u trećem sektoru, gde smo gubili od jedne do jedne i po desetinke, tokom današnjeg dana a juče takođe ali na kraju uspeli samo da nađemo pravi balans. Max je odradio dva odlična kruga što je bilo dovoljno za pol poziciju. Sergio je takođe bio dobar i došao do trećeg mesta. Tako da prva i treća pozicija je dobar učinak pred sutrašnji dan.”

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Zapratite našu Facebook stranicu i X nalog i pridružite se diskusijama na našem novom DISCORD serveru.

1 Comment

Leave a Reply