Vesti

Hannah Schmitz, glavni starteg Red Bulla: Moj posao je da uvek znam šta treba da uradim

Mark Thompson/Getty Images/ Red Bull Content Pool

Na čelu strateškog tima iz Milton Kinsa nalazi se upravo žena.

Max Verstappen posebno se posle pobede na VN Mađarske, gde je startovao sa desetog mesta, zahvalio svom timu zaduženog za taktiku. Ovu postavu trenutno čine Hannah Schmitz i šef strategije Will Courtenay. Ona je pre vikenda na Hungaroringu dala intervjuu za The Telegraph o načinu kako se oni pripremaju za trku.

“Mi prvo pregledamo podatke sa prošlih trka koje su održane u poslednje tri godine na ovoj stazi kao i da uporedimo sa našim informacija iz ove godine. Onda odradimo milijardu simulacija i kada vam ovo kažem ja ne preterujem.” kazala je Schmitz. “Moramo biti spremni za sve. To nikada nije crno na belo jer mi moramo da nekad reagujemo na određene situacije tokom trke.”

Ona je dodala da je u opisu njenog posla nekada potrebno da improvizuje.

“Moj posao je da uvek znam šta treba da uradim. To ne može da se desi u posledenjem minutu, ja taj plan moram već da imam u mojoj glavi.” dodala je član Red Bulla.

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

1 Komentar

  • Tako radi odgovoran tim, a ne kao Ferari. Uništili li su titule počev od Alonsa preko Vetela i sada Lekleru.
    Ne volim Maxa zbog njegove arogantnosti i bezobrazne vožnje prošle godine ne i ove,ali Red Bul ima najbolje stratege i sve podredjuju timu tj.pojedincu.

Ostavi komentar