Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vesti

Hamilton: U fenomenalnoj sam poziciji

Großer Preis von Deutschland 2016, Freitag

Aktuelni šampion izjavio je da se nalazi u veoma dobroj poziciji i pored toga što je Nico Rosberg smanjio bodovni zaostatak na samo 2 poena.

Nemački vozač u Mercedesu pobedio je na obe trke koje su se održale posle letnje pauze, dok je Hamilton trke u Belgiji i Italiji završavao na trećem odnosno četvrtom mestu.

“Trka u Monci se nije odvijala baš po planu. Ali ako pogledamo sve kao tim u ovoj sezoni, na mestu gde sam bio i gde sam sada, mislim da sam sada u fenolenalnoj poziciji. Vodio u oba šampionata, postigli smo puno lepih stvari i ako je sezona bila teška.” kazao je Hamilton.

Trenutno vodeći u šampionatu nadam se da će Ferrari i Red Bull pružiti žestok otpor u Singapuru, gde prošle godine Mercedes nije ostavrio dobre rezultate.

“Sledeća trka je u Singapuru, koji je uvek jedan prelep događaj. Trka je sama po sebi izazov posebno zbog velike vlažnosti. Prošle godine nismo ostavrili dobar rezultat, ali se nadam najbolje. Ferrari i Red Bull će nam svakako biti za petama ali mi ćemo se takođe boriti.” dodao je Britanac.

(Diskusija)

Leave a Reply