Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vesti

Hamilton ispred Ferrarija na prvom treningu

Britanac je imao najbolje vreme na treningu na kome su vozači sprovodili različite programe testiranja guma.

Hamilton i Rosberg su se menjali na vrhu u ranoj fazi sesije kada su vozili na mekim gumama, a potom su prešli na srednje-tvrdu.

Britanac je postepeno spuštao vreme do 1m20.914s, dok Rosberg nije uspeo da ga isprati i ostao je sa sedam desetinki zaostatka.

Vettel i Raikkonen su imali drugo i treće vreme u Ferrariju na mekoj gumi, dok su Perez i Hulkenberg su bili odmah iza njih, ali su oni koristili super-meku komponentu.

Bottas je bio šesti u Williamsu sa pola sekunde zaostatka, dok je Rosberg bio tek sedmi. Ricciardo je odradio većinu programa za Red Bull na prvom treningu, pošto je Verstappen morao da se ranije povuče zbog požara na zadnjim kočnicama.

Felipe Massa se žalio na balans svog bolida za putu do devetog mesto, dok je prvih deset zaokružio Kvyat u Toro Rossu.

Grosjean je ponovo kritikovao upravljivost svog bolida i na kraju je bio jedanaesti ispred Sainza. Verstappen je nakon svojih problema pao na četrnaesto mesto između Ericssona i Gutierreza, dok su iza njih bili Alonso i, Nasr i Button.

Renault i Manor su ponovo bili na začelju. Ocon se u plasmanu našao između Magnussena i Palmera, dok je Wehrlein bio na samom začelju.

20161028_165608000_ios

 

(Diskusija)

Leave a Reply